Csillag fülbevaló – S1023WSTX

Csillag fülbevaló – S1023WSTX

8 500 Ft
db.

Csillag fülbevaló – S1023WSTX

Ezüstszínű, nikkelmentes orvosi fém a különösen érzékeny fülűek számára, csillag átmérője 9,5 mm, karbonszálas fekete cirkóniával, szárhossz 10 mm.

Regisztráció nélkül könnyen, gyorsan vásárolhat.

Minden fülbevalót ajándék díszdobozba csomagolunk.

Az ár az egy pár fülbevalóra vonatkozik.

Szállítási határidő:MPL, PPP 5-8 munkanap

A szállítási költségéről valamint a fizetési lehetőségéről további információt a következő linkre kattintva talál: szállítás / fizetés

A vásárlást segítő, további hasznos tudnivalókról olvashat itt

Mit kell tudni a STUDEX Sensitive fülbevalókról:

A STUDEX® Sensitive divatékszerek olyan értékes cserefülbevalók, amik minden nő és férfi számára stílusosan viselhetők. A STUDEX® Sensitive a különösen érzékeny fülek számára készült minőségi ékszer, amely egyúttal a legújabb divatot is követi.

Mivel sok ember allergiás a nikkelre, az EU nikkelrendelete előírja, hogy hetente mennyi nikkel érintkezhet a bőrrel. Fülbevalók esetén ez a mennyiség négyzetcentiméterenként 0,2 mikro-gramm lehet hetente (azaz a gramm milliomod része.) Ezt az előírást a Studex Sensitive fülbevalói alaposan túlteljesítik, mert gyakorlatilag nikkelmentesek.

A Studex által a gyártáskor használt orvosi fém a nem rozsdásodó, 316L jelzésű acél. Mint minden acélfajta, ez is tartalmaz nikkelt. A fülbevalóink nikkeltartalma azonban nem éri az EU nikkelrendeletében meghatározott értéket, így gyakorlatilag nikkelmentesnek tekinthetők és csere fülbevalóként alkalmazhatók. Ezt az acélfajtát használják a sebészetben is, pl. olyan implantátumként, amely minden káros mellékhatás nélkül egész életen át a testben maradhat.

A Studex Sensitive fülbevalók tisztántartásáról:

A fülbevalók tisztántartásáról soha ne felejtkezzünk meg, ellenkező esetben hiába viselünk sensitive ékszert az elhanyagolt fülbevalón a beszáradt, kellemetlen szagú szennyeződések problémát okozhatnak. A fülbevalók folyamatos viselés mellett könnyen koszolódnak, ezért az ékszerek tisztántartása nagyon fontos dolog. 
Havonta egyszer ki kell venni a fülbevalókat, majd egy meleg vizes, szappanos lemosás után visszahelyezhetjük őket a fülcimpába. 

Amennyiben bizonytalan a méretet vagy a fazont illetően, kérem keressen elérhetőségeink bármelyikén.

hello@fulbevaloszalon.hu           06 30 478 0095