Sárga arany fülbevaló - SE12F263

Sárga arany fülbevaló - SE12F263

36 100 Ft
db.

Sárga arany fülbevaló - SE12F263

14 karátos sárga arany, súlya 1,2 gr, belső átmérője 10 mm (+/- 1mm), 1 mm és 2 mm fehér cirkóniával, fülbevaló átmérője  4 mm.

Regisztráció nélkül könnyen, gyorsan vásárolhat.

Minden fülbevalót ajándék díszdobozba csomagolunk.

Az ár az egy pár fülbevalóra vonatkozik.

Szállítási határidő:5-8 munkanap (MPL,PPP)

A szállítási költségéről valamint a fizetési lehetőségéről további információt a következő linkre kattintva talál: szállítás / fizetés

 

A vásárlást segítő, további hasznos tudnivalókról 

 

olvashat itt

Elöl kapcsos fülbevaló:

Mielőtt behelyezzük a fülcimpába a fülbevalót, ellenőrizzük, hogy elég szoros-e a kapocs. Amennyiben lazának találjuk, a fülbevaló szárát a  képen látható módon nyissuk szét körülbelül 1-2 mm-t annak érdekében, hogy a szár végén található kampó szorosabban feszüljön a kis karikába. Ennek a fülbevalónak a behelyezéséhez minden esetben javasolnám a babaolaj használatát, a könnyebb áthaladás érdekében.

Mekkora méretű fülbevalót vásároljak?

A fülcimpánk újszülött kortól, arányosan növekszik az arccal, mindenkinél különböző mértékben és ütemben. Egy adott életkorban a gyerekek fülcimpamérete (nagysága, vastagsága) biztosan nem egyforma ezért nem lehet a fülbevalók méretét életkoronként kategorizálni. Az optimális méretet, a fülcimpán elhelyezkedő lyuk és a fülcimpa alja közötti távolság határozza meg. Ennek értelmében amennyiben lehetséges az előbb említett távolságot egy mérőeszköz (vonalzó) segítségével mérjük meg. A vásárlásra felkínált fülbevalók mellett mindig megtalálják a fülbevaló belső átmérőjét. A mért adat és a kiválasztott fülbevaló átmérője között célszerű, ha van néhány mm differencia. Akkor nem lesz jó a kiválasztott fülbevaló mérete, ha a mért adat kisebb a fülbevaló átmérőjénél.

Amennyiben bizonytalan a méretet vagy a fazont illetően, kérem keressen elérhetőségeink bármelyikén.

hello@fulbevaloszalon.hu           06 30 478 0095