Focilabda fülbevaló – S622STX

Focilabda fülbevaló – S622STX

8 200 Ft
db.

Focilabda fülbevaló – S622STX

Ezüstszínű, nikkelmentes orvosi fém a különösen érzékeny fülűek számára, labda átmérője 5 mm, szárhossz 10 mm.

Regisztráció nélkül könnyen, gyorsan vásárolhat.

Minden fülbevalót ajándék díszdobozba csomagolunk.

Az ár az egy pár fülbevalóra vonatkozik.

Szállítási határidő:MPL, PPP 5-8 munkanap

A szállítási költségéről valamint a fizetési lehetőségéről további információt a következő linkre kattintva talál: szállítás / fizetés

A vásárlást segítő, további hasznos tudnivalókról 

olvashat itt

Mit kell tudni a STUDEX Sensitive fülbevalókról:

A STUDEX® Sensitive divatékszerek olyan értékes cserefülbevalók, amik minden nő és férfi számára stílusosan viselhetők. A STUDEX® Sensitive a különösen érzékeny fülek számára készült minőségi ékszer, amely egyúttal a legújabb divatot is követi.

Mivel sok ember allergiás a nikkelre, az EU nikkelrendelete előírja, hogy hetente mennyi nikkel érintkezhet a bőrrel. Fülbevalók esetén ez a mennyiség négyzetcentiméterenként 0,2 mikro-gramm lehet hetente (azaz a gramm milliomod része.) Ezt az előírást a Studex Sensitive fülbevalói alaposan túlteljesítik, mert gyakorlatilag nikkelmentesek.

A Studex által a gyártáskor használt orvosi fém a nem rozsdásodó, 316L jelzésű acél. Mint minden acélfajta, ez is tartalmaz nikkelt. A fülbevalóink nikkeltartalma azonban nem éri az EU nikkelrendeletében meghatározott értéket, így gyakorlatilag nikkelmentesnek tekinthetők és csere fülbevalóként alkalmazhatók. Ezt az acélfajtát használják a sebészetben is, pl. olyan implantátumként, amely minden káros mellékhatás nélkül egész életen át a testben maradhat.

A Studex Sensitive fülbevalók tisztántartásáról:

A fülbevalók tisztántartásáról soha ne felejtkezzünk meg, ellenkező esetben hiába viselünk sensitive ékszert az elhanyagolt fülbevalón a beszáradt, kellemetlen szagú szennyeződések problémát okozhatnak. A fülbevalók folyamatos viselés mellett könnyen koszolódnak, ezért az ékszerek tisztántartása nagyon fontos dolog. 
Havonta egyszer ki kell venni a fülbevalókat, majd egy meleg vizes, szappanos lemosás után visszahelyezhetjük őket a fülcimpába. 

Amennyiben bizonytalan a méretet vagy a fazont illetően, kérem keressen elérhetőségeink bármelyikén.

hello@fulbevaloszalon.hu           06 30 478 0095