Sz.P. Olga


Kedves Poòr Bálintnè!

Minden tökèletesen rendben volt a rendelèssel ès az áruval is. Köszönjük a gyorsaságát, kiváltkèpp, hogy karácsony előtt rendeltem!

Üdvözlettel: Sz.P. Olga Csanádpalotáról

2018. január 3., szerda


D. Zsófia


Kedves Tünde,

Már kétszer rendeltem Öntől, összesen 3 pár Studex Sensitive fülbevalót. Mind gyönyörű és hamar megérkeztek, köszönöm!

2018. január 3., szerda


Sz.né G. Ilona

Üdvözlöm!
Köszönöm szépen a fülbevalót! Nagyon elégedett vagyok, a méret is megfelelő, az unokámnak is tetszik nagyon. A vásárláskor minden rendben, pontosan történt. Időben megkaptam a megrendelt terméket. Ha legközelebb hasonló igény lesz a családban, csak is Önökhöz fordulok! Köszönettel és üdvözlettel: Sz.né G. Ilona

2017. október 6., péntek


B. Zita

Kedves Tünde!

Köszönöm a gyorsaságot és a rugalmasságot. A füli csodálatos, én ennél szebbet el sem tudok képzelni. 3 éves kislányom kapta a keresztelőjére, a keresztapuka nevében vásároltam. Nagy volt a meglepetés, mikor a keresztanyu ajándéka szintén ez a pillangós forma volt, csak nem lila kövekkel, hanem rózsaszín és magenta kövekkel. Ő nem is tudta, hogy én mennyire szeretem ezt. Azóta cserélgetjük. A nagyobbik lányomé is ugyanez a forma és Önöktől van, csak neki a fehér-türkiz köves van. Köszönjük szépen!
Üdvözlettel,

2017. május 12., péntek


Felekné Vozár Ilona

Kedves Poórné Tünde!Megkaptam a fülbevalót, ami olyan szép volt, amilyenre gondoltam. Köszönöm a szép csomagolást. És azt is, hogy olyan gyorsan megkaptam.

2015. szeptember 13., vasárnap